Залиш відгук - отримай знижку | Деталі
(067) 809-6580 Чат в Telegram

Ось як ви самі створюєте гламурний образ!

Keune Hair Cosmetics

Хочеш виглядати неймовірно на Різдво? Наші експерти з волосся Keune розкажуть вам, як створити дивовижну різдвяну зачіску за допомогою декількох засобів для волосся. Таким чином ви все одно виглядатимете гламурно на Різдво!

ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ГЛАМУРНОГО РІЗДВЯНОГО ОБРАЗУ?

  • Соляний туман
  • Lumi Coat Luminous Shine Spray
  • Brilliant Gloss Spray
  • Фен для волосся
  • Кругла щітка
  • Великий валик для волосся

ЯК СТВОРИТИ ЦЕЙ ГЛАМУРНИЙ РІЗДВЯНИЙ ОБРАЗ?

1. Перед тим, як почати укладати новорічну зачіску, рекомендуємо вимити волосся гарним шампунем та кондиціонером. Це гарантує, що на вашому волоссі не буде залишків інших засобів, і ви матимете хорошу основу для свого різдвяного образу. Переконайтеся, що ваше волосся висушене рушником.

2. Розтушуйте сольовий туман на корені волосся та розтушуйте Lumi Coat Luminous Shine Spray по всій довжині волосся. Таким чином, ви забезпечите максимальний блиск. Потім висушіть волосся щіткою, якою круговими рухами проведіть по тонких пасмах волосся.

Blow drying hair - Christmas look

Соляний туман забезпечує ефект Va Va Voom, а спрей Lumi Coat Luminous Shine Spray надає вашому волоссю гарний блиск і захищає його від тепла фена.

3. Коли ваше волосся ще тепле від фена, помістіть валик у передню частину свого волосся. Залиште на п’ять хвилин, поки ваше волосся повністю не охолоне. Даючи волоссю охолонути, ви створюєте максимальну фіксацію.

4. Якщо вам потрібна стійкість у різдвяній зачісці, ви можете використовувати Freestyle Spray або Soft Set Spray для коріння волосся. Ці лаки не обтяжують волосся та забезпечують м’який фініш.

5. Нарешті розпиліть спрей Brilliant Gloss Spray на волосся для додаткового ефекту блиску у вашій різдвяній зачісці! Va Va Voom і все готове!

РІЗДВО Шукаю ЧОЛОВІКА!

Немає нічого поганого в тому, щоби трохи побажати з хлопцями під час канікул. Ви швидко створили чудовий різдвяний образ.

Christmas look man

Що вам потрібне для цього різдвяного образу?

  • 1922 Tough Texture Spray
  • Оригінальна помада 1922
  • Фен для волосся
  • Пензель Денмана

ЯК ВИ СТВОРИЛИ ЦЕЙ РІЗДВЯНИЙ ОБРАЗ?

1. Ми також рекомендуємо вимити голову чоловікам перед тим, як робити цю дивовижну різдвяну зачіску. Переконайтеся, що ваше волосся висушене рушником.

2. Розпиліть спрей 1922 Tough Texture Spray на волосся для максимальної стійкості.

3. Висушіть волосся феном за допомогою щітки Denman. Завдяки цій щітці ви зможете міцно висушити коріння феном, не об’ємно різдвяний образ. Прикладіть щітку Denman до свого волосся і висушіть феном, здуваючи волосся убік або вгору одним плавним рухом. Бажаєте додаткового обсягу? Тримайте щітку вгору і подуйте волосся. Таким чином, ви отримаєте чудово відполірований різдвяний образ.

4. Доповніть свою різдвяну зачіску 1922 Original Pomade для максимального блиску вашого волосся. Таким чином, ви гарантовано отримаєте блискуче Різдво!

5. Додаткова порада: у нас є чудова туалетна вода, яка доповнить ваш різдвяний образ у поєднанні з продуктами для волосся 1922 року. у тебе є борода? Потім додайте трохи олії для бороди для м’якого ефекту та відмінного аромату.

Keune бажає вам веселих свят та щасливого Нового року!