Залиш відгук - отримай знижку | Деталі
(067) 809-6580 Чат в Telegram

ОГОРНІ ВОЛОССЯ КОХАННЯМ

Бажаєте, щоб Ваше волосся довше залишалося сяючим і доглянутим? Для цього достатньо користуватися масками для волосся від Keune, які розроблені спеціально для різних проблем з волоссям та швидко відновлять волосся до ідеального стану!

В асортименті бренду Keune багато масок на будь-який смак і для будь-якої проблеми.

Care Vital Nutrition Mask – підвищує еластичність волосся, насичує, зміцнює та надає блиску. Особлива формула створює невидимий бар’єр на поверхні волосся, який захищає його від механічної дії, а також містить УФ-фільтри від сонячних променів.

Care Keratin Smooth Mask – відновлює волосся, надає дзеркального блиску, насичує корисними компонентами, пом’якшує волосся і робить його більш слухняним.

Care Satin Oil Mask – для догляду за пошкодженим волоссям; у своєму складі містить багато рослинних олій, які насичують волосся, покращуючи їх структуру зсередини, усуває проблему кінчиків, що січуться.

Care Color Brillianz Mask – створена для фарбованого волосся; завдяки високому вмісту активних компонентів волосся тривалий час не втрачає насиченості кольору та пігменту, також захищає волосся від вимивання кольору та має УФ-фільтр.

So Pure Recover Treatment – маска, що відновлює, яка швидко повертає волоссю силу і блиск, підтримує баланс вологи, попереджаючи сухість і кінчики, що січуться.

Всі ці та інші маски на нашому сайті keune.in.ua, кожна знайде там саме ту маску, яка створена для неї, маску, яка поверне волоссю блиск і силу, зміцнить зсередини та захистить від довкілля.

Саме зараз з 1.08 до 30.08 діє вигідна акція на весь асортимент масок бренду Keune у розмірі 10%. Не втрачайте свій шанс, купуйте маски за приємною ціною та покращуйте стан свого волосся всього за кілька хвилин.