Залиш відгук - отримай знижку | Деталі
(067) 809-6580 Чат в Telegram

ЩО ТАКЕ СУЛЬФАТИ?

ЩО ТАКЕ СУЛЬФАТИ?

Facebook Icon

Pinterest Icon

Twitter Icon

URL Icon

Keune Hair Cosmetics

Часто згадуються сульфати. Існує багато історій про сульфати, тому ми розпитали наших експертів з лабораторії Keune про всі тонкощі цього інгредієнта. Що таке сульфати і чому вони використовуються в шампунях?

ЩО ТАКЕ СУЛЬФАТИ?

Сульфати – це інгредієнти, які зазвичай використовуються в косметичному світі. Наприклад, ви можете знайти сульфати в миючих засобах для обличчя, гелі для душу, зубній пасті, а також в шампуні. Вони забезпечують очищувальний ефект, а також забезпечують пінистість продукту. Піна важлива для того, щоб продукт міг добре розподілятися по поверхні, як-от обличчя чи волосся.

Найбільш відомі сульфати:

SLES, впізнаваний на пляшці шампуню як лауретсульфат натрію та;
SLS, впізнаваний на пляшці шампуню як лаурилсульфат натрію.

ЩО СУЛЬФАТИ В ШАМПУНІ РОБИТЬ З ВАШИМ ВОЛОССЕМ?

Крім того, що ваш шампунь гарно піниться, сульфати в шампуні також забезпечують очищення волосся та шкіри голови. Вони видаляють надлишки шкірного сала зі шкіри голови та накопичення продуктів для волосся з волосся. Це забезпечує відчуття чистоти та освіжання.

ЧИ СУЛЬФАТИ ШКІДЛИВІ ДЛЯ ВАШОГО ВОЛОССЯ?

Незважаючи на те, що сульфати завоювали погану репутацію і їх звинувачують у тому, що вони викликають подразнення або сухість, правда полягає в тому, що вони мають відмінні показники безпеки та широко використовуються протягом багатьох років. Сульфати не шкідливі для вашого волосся, якщо вони правильно використовуються у формулі шампуню. Головне – використовувати їх у відповідній концентрації та поєднувати з кондиціонуючими інгредієнтами для забезпечення ефективності очищення без шкоди для переносимості шкіри голови.

Варто знати, що в професійних шампунях їх концентрація зазвичай не перевищує 15%, а можливий досвід «сушіння» збалансований живильними діями. Хорошим прикладом є асортимент Keune Care Derma (за винятком Derma Sensitive), який виготовлений на основі сульфатів і все ще схвалений дерматологами.