Залиш відгук - отримай знижку | Деталі
(067) 809-6580 Чат в Telegram

Ідеальний блонд можливий – Keune Miracle Elixir

Keune Miracle Elixir – ідеальний блонд можливий!

Ідеальний блонд можливий, але тільки з правильними корисними процедурами та продуктами відновлення для його підтримки!
Власниці світлого відтінку волосся – це особлива категорія відвідувачок салонів краси, до якої професіонали ставляться з великою увагою, акуратністю та любов’ю. Якщо ви відповідально підходите до свого домашнього догляду, ефективність Keune Miracle Elixir можна дорівнювати салонним можливостям.

До них відноситься топова для блондинок процедура Miracle Elixir. В її основі комбінація трьох кератинів, у поєднанні з якою працюють спеціально ретельно підібрані для типу вашої шкіри голови та волосся шампунь та маска. При правильній концентрації засобів, яку може визначити тільки фахівець, Miracle Elixir відновлює до 80% внутрішнього пошкодження волосся і робить волосся вдвічі м’якшим і еластичнішим.

Keune Miracle Elixir

Салонний догляд Keune Miracle Elixir дозволить продовжити життя прекрасним світлим відтінкам і при цьому повернути колишню якість волосся до численних фарбувань та тонувань. Адже блонд – це завжди пористість і відкритий кутикулярний шар, звідси практично дуже швидке  вимивання кольору.

На сьогоднішній день процедура є найбільш ефективною для вирішення проблем пористості, відсутності еластичності, сухості та ламкості. Вона підходить для будь-якого типу волосся і може бути відновлюючим обгортанням, глибоким кондиціюванням або кератиновим насиченням залежно від стану волосся і шкіри голови.

Для підтримки результату рекомендуємо доповнити домашній догляд спреєм Keune Miracle Elixir, який містить кератин (для відновлення та захисту волосся) та кокосове масло (для оптимального зволоження).

Ефективний домашній догляд можна підібрати на нашому сайті.

Справжній салонний догляд у вас вдома! Ефективне глибоке лікування волосся ідеально підходить для пошкодженого, сухого, пористого, неживого волосся. Рекомендується використовувати маски після освітлення, агресивного фарбування, хімічної завивки/випрямлення або частого використання гарячих інструментів.

Асортименти масок Keune допоможе підібрати лікування для будь-якого типу волосся та шкіри голови. Активні інгредієнти:
– відновлюють внутрішню структуру волосся,
– формують бар’єр навколо пошкоджених ділянок, відновлюючи їх;
– забезпечують тривалий накопичувальний ефект.

У каталозі сайту keune.in.ua представлені найкращі маски для волосся глибокої дії, протестовані хімічною лабораторією Keune та обрані експертами українських  елітних салонів краси.